Вход / Регистрация

Please provide email address.
Please enter a password.
Please enter your full name.
Please provide a valid email address.
Please enter a password.
Please confirm password.

Or sign in via

Корзина

Ваша корзина пуста 😞

Полироль-кондиционер для шин Черная резина Professional 500мл 4823075801848 Helpix

Код: 32141

77,59

В корзину
Купить в 1 клик
  • Самовывоз в городах Днепр и Чернигов
  • Нова пошта
  • Justin
  • Укр Почта
  • Диливери

Доставка бесплатная при стоимости заказа от 2000 грн. ( БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА НЕ РАСПРОСТРАНЯЕТСЯ НА КРУПНОГАБАРИТНЫЕ И КУЗОВНЫЕ ДЕТАЛИ )

  • При получении
  • Безналиный расчет
  • Онлайн-оплата картой Visa, Mastercard

Гарантийная политика CARWAY от 6 до 12 месяцев. В зависимости от группы товара. Пожалуйста уточняйте при заказе!

На всю продуктовую линейку наших товаров компания предоставляет гарантию. В случае наступления гарантийного случая стоимость неисправной детали полностью компенсируется.

Описание

Поліроль для шин Helpix Professional «Чорна Гума» використовується для очистки та періодичного догляду за шинами. Швидко та ефективно відновлює їх первісний вигляд, насиченість кольору, надає блиск. Унікальний склад засобу захищає шини від розтріскування, передчасного старіння, тим самим подовжує їх термін служби. Поліроль для шин Helpix Professional зберігає м’якість та еластичність гуми. Не містить агресивних складових, не пошкоджує структуру і колір поверхні. Зручний та економний у використанні. Засіб виготовлено з європейської сировини, яка затверджена міжнародними сертифікатами якості. Переваги засобу - поліроль для шин Helpix Professional «Чорна Гума»: швидко та ефективно відновлює первісний вигляд шин, насиченість кольору та надає блиск; захищає поверхню від розтріскування, передчасного старіння; зберігає м’якість та еластичність гуми; не містить агресивних складових; зручний та економний у використанні; виготовлений з використанням сировини, затвердженої міжнародними сертифікатами якості. Застосування: Перед кожним використанням збовтуйте вміст ємності. Нанести засіб на поролонову губку або спеціальний аплікатор, ретельно обробити поверхню. При надмірному блиску залишки засобу видалити за допомогою серветки з мікрофібри. Корисні поради від ТМ «Helpix»: Не рекомендуємо використовувати засіб при поїздках за місто по ґрунтовій дорозі, задля попередження налипання пилу. Склад: вода демінералізована, суміш гліколів, аніонні ПАР менш як 5%, барвник, запашка.

Характеристики

  • Бренд: Helpix
  • Страна: Украина

Другие полироли бренда Helpix


Отзывы покупателей

🙁
К этому товару еще нет отзывов. Вы будете первым(ой).

Просмотренные товары