Вход / Регистрация

Please provide email address.
Please enter a password.
Please enter your full name.
Please provide a valid email address.
Please enter a password.
Please confirm password.

Or sign in via

Корзина

Ваша корзина пуста 😞

Очиститель салона алькантара Alcantocleaner 200 мл Helpix

Код: 45907

95,98

В корзину
Купить в 1 клик
  • Самовывоз в городах Днепр и Чернигов
  • Нова пошта
  • Justin
  • Укр Почта
  • Диливери

Доставка бесплатная при стоимости заказа от 2000 грн. ( БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА НЕ РАСПРОСТРАНЯЕТСЯ НА КРУПНОГАБАРИТНЫЕ И КУЗОВНЫЕ ДЕТАЛИ )

  • При получении
  • Безналиный расчет
  • Онлайн-оплата картой Visa, Mastercard

Гарантийная политика CARWAY от 6 до 12 месяцев. В зависимости от группы товара. Пожалуйста уточняйте при заказе!

На всю продуктовую линейку наших товаров компания предоставляет гарантию. В случае наступления гарантийного случая стоимость неисправной детали полностью компенсируется.

Описание

ОЧИСНИК АЛЬКАНТАРИ Alcantocleaner Готовий до застосування засіб призначений для чищення виробів зі штучної замші (нетканих текстильних полотен, що імітують натуральну замшу), у тому числі матеріалу Alcantara, а також вінілу, шкіри покривного фарбування, інших, стійких до намокання, матеріалів та їх комбінацій.Засіб підходить для видалення потожирових забруднень, пилу, водорозчинних забруднень, деяких плям. Засіб не є плямовивідником, проте може застосовуватися для експрес обробки плям, полегшує їх подальше видалення в професійній хімчистці. Застосування: пропилососьте поверхню. Нанесіть засіб відразу на всю ділянку - все сидіння, всю вставку від шва до шва, і розподіліть за допомогою щітки відповідної жорсткості або вологої серветки з мікроволокна. Зачекайте 1-3 хвилини і зберіть бруд, чередуючи обробку вологою серветкою з мікроволокна і сухою (бажано білою), тканиною, яка добре вбирає вологу (вафельне полотно, махрове полотно, петельчата мікроволоконна серветка). За потребою повторити процедуру. Склад: вода демінералізована, органічний розчинник, гліцерин, динатрієва сіль етилендіамінтетраоцтової кислоти менш як 5%, натрій гідроксид, лимонна кислота, диспергатор, неіоногенний ПАР менш як 5%, запашка. Застереження: перед застосуванням необхідно провести тест на стійкість забарвлення очищуваної поверхні. Зберігати в недосяжному для дітей місці. Не допускати попадання на слизову оболонку очей. При попаданні у очі ретельно промити водою і звернутися до лікаря. Не вживати у їжу. У разі ковтання сполоснути рота, випити велику кількість води, не викликати блювання, негайно звернутися до лікаря.

Характеристики

  • Бренд: Helpix
  • Страна: Украина

Другие очистители для автомобиля бренда Helpix


Отзывы покупателей

🙁
К этому товару еще нет отзывов. Вы будете первым(ой).

Просмотренные товары