Вход / Регистрация

Please provide email address.
Please enter a password.
Please enter your full name.
Please provide a valid email address.
Please enter a password.
Please confirm password.

Or sign in via

Корзина

Ваша корзина пуста 😞

Очиститель стекла Professional 500мл 4823075800384 Helpix

Код: 32142

46,38

В корзину
Купить в 1 клик
  • Самовывоз в городах Днепр и Чернигов
  • Нова пошта
  • Justin
  • Укр Почта
  • Диливери

Доставка бесплатная при стоимости заказа от 2000 грн. ( БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА НЕ РАСПРОСТРАНЯЕТСЯ НА КРУПНОГАБАРИТНЫЕ И КУЗОВНЫЕ ДЕТАЛИ )

  • При получении
  • Безналиный расчет
  • Онлайн-оплата картой Visa, Mastercard

Гарантийная политика CARWAY от 6 до 12 месяцев. В зависимости от группы товара. Пожалуйста уточняйте при заказе!

На всю продуктовую линейку наших товаров компания предоставляет гарантию. В случае наступления гарантийного случая стоимость неисправной детали полностью компенсируется.

Описание

Очисник скла Helpix Professional застосовується для очистки усіх скляних поверхонь та дзеркал від пилу, жирових плям, відбитків пальців, залишків клейкої стрічки, нікотинових та гліцеринових плівок. Не містить шкідливих для здоров’я складових. Можливе використання в побуті та в автомобілі для очистки дзеркал та скла з обох сторін. Не залишає розводів, помутнінь, залишає прозору, чисту поверхню. Ефективно долає різного роду забруднення. Не містить агресивних складових. Безпечний для лакофарбових покриттів, пластику, гуми. Зручно наноситься, завдяки пінному розпилювачу. Економний у використанні, має приємних запах. Засіб виготовлено з європейської сировини, яка затверджена міжнародними сертифікатами якості. Якість товару підтверджено Сертифікатом ISO 9001:2015. Переваги засобу: - не містить шкідливих для здоров’я складових; - не залишає розводів, помутнінь, залишає прозору, чисту поверхню; - ефективно долає різного роду забруднення; - виготовлений з використанням сировини, затвердженої міжнародними сертифікатами якості. Застосування: розпиліть засіб на забруднену поверхню на відстані 15-20см. Видаліть засіб з обробленої поверхні сухою м'якою серветкою. Склад: вода демінералізована, спиртовмісні органічні речовини, аніонні ПАР менш як 5%, запашка, барвник. Застереження: зберігати в недосяжному для дітей місці. Не тримати біля відкритого вогню та опалювальних пристроїв. Не вживати як їжу. При потраплянні в очі промити великою кількістю води. Умови зберігання: засіб зберігати при температурі від 5°С до 35°С на відстані від джерел тепла, сонячних променів, атмосферних осадів.

Характеристики

  • Бренд: Helpix
  • Страна: Украина

Другие очистители для автомобиля бренда Helpix


Отзывы покупателей

🙁
К этому товару еще нет отзывов. Вы будете первым(ой).

Просмотренные товары