Вход / Регистрация

Please provide email address.
Please enter a password.
Please enter your full name.
Please provide a valid email address.
Please enter a password.
Please confirm password.

Or sign in via

Корзина

Ваша корзина пуста 😞

Очиститель двигателя Professional 500мл Helpix

Код: 32376

71,76

В корзину
Купить в 1 клик
  • Самовывоз в городах Днепр и Чернигов
  • Нова пошта
  • Justin
  • Укр Почта
  • Диливери

Доставка бесплатная при стоимости заказа от 2000 грн. ( БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА НЕ РАСПРОСТРАНЯЕТСЯ НА КРУПНОГАБАРИТНЫЕ И КУЗОВНЫЕ ДЕТАЛИ )

  • При получении
  • Безналиный расчет
  • Онлайн-оплата картой Visa, Mastercard

Гарантийная политика CARWAY от 6 до 12 месяцев. В зависимости от группы товара. Пожалуйста уточняйте при заказе!

На всю продуктовую линейку наших товаров компания предоставляет гарантию. В случае наступления гарантийного случая стоимость неисправной детали полностью компенсируется.

Описание

Очисник поверхні двигуна Helpix Professional призначений для швидкого та ефективного видалення забруднень з поверхні двигуна. Долає будь-які види забруднень: пилові, залишки від паливно-мастильних матеріалів та дорожніх реагентів. Може використовуватись для легкових, вантажних автомобілів та спецтехніки. Завдяки унікальному складу швидко та якісно очищує двигун та підкапотний простір. Може застосовуватися для очищення коробок передач, деталей підвіски та інших вузлів автомобіля. Доцільно використовувати після ремонтних робіт у підкапотному просторі, також для очистки підлоги від паливно-мастильних матеріалів. При правильному використанні та дотриманні інструкції засіб безпечний для гумових ущільнювачів, елементів з пластмаси та деталей кольорових металів. Економний у використанні, зручно наноситься, завдяки розпилювачу. Засіб виготовлено з європейської сировини, яка затверджена міжнародними сертифікатами якості. Якість товару підтверджено Сертифікатом ISO 9001:2015. Переваги засобу - очисник поверхні двигуна Helpix Professional: швидко та ефективно видаляє будь-які види забруднень; може використовуватись для легкових, вантажних автомобілів та спецтехніки; економний та зручний у використанні; при правильному використанні безпечний для гумових ущільнювачів, елементів з пластмаси та деталей кольорових металів. виготовлений з сировини, затвердженої міжнародними сертифікатами якості. Застосування: Перед початком робіт необхідно захистити електричні частини двигуна (генератор, блок керування двигуном, свічки запалювання) за допомогою серветок з мікрофібри або поліетиленової плівки, від’єднати акумуляторну батарею. Використовуйте засоби індивідуального захисту (захисні окуляри, рукавиці). Розпилити засіб на забруднену поверхню двигуна. Зачекати 1-2 хвилини поки рідина розчинить бруд. Складні плями обробити щіткою. Змити великою кількістю води. Застосовується на холодному двигуні. Склад: луги, ПАР від 4% до 5%, комплексоутворювачі, спец. добавки, підготовлена вода. Застереження: зберігати в недосяжному для дітей місці. Не вживати як їжу. Не тримати біля відкритого вогню та опалювальних пристроїв. При потраплянні в очі промити великою кількістю води, при потребі – звернутися до лікаря. Умови зберігання: засіб зберігати при температурі від 5°С до 40°С на відстані від джерел тепла, сонячних променів, атмосферних .

Характеристики

  • Бренд: Helpix
  • Страна: Украина

Другие очистители для автомобиля бренда Helpix


Отзывы покупателей

🙁
К этому товару еще нет отзывов. Вы будете первым(ой).

Просмотренные товары