Вход / Регистрация

Please provide email address.
Please enter a password.
Please enter your full name.
Please provide a valid email address.
Please enter a password.
Please confirm password.

Or sign in via

Корзина

Ваша корзина пуста 😞

Очиститель пластика Professional 500мл 4823075801381 Helpix

Код: 32148

93,15

В корзину
Купить в 1 клик
  • Самовывоз в городах Днепр и Чернигов
  • Нова пошта
  • Justin
  • Укр Почта
  • Диливери

Доставка бесплатная при стоимости заказа от 2000 грн. ( БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА НЕ РАСПРОСТРАНЯЕТСЯ НА КРУПНОГАБАРИТНЫЕ И КУЗОВНЫЕ ДЕТАЛИ )

  • При получении
  • Безналиный расчет
  • Онлайн-оплата картой Visa, Mastercard

Гарантийная политика CARWAY от 6 до 12 месяцев. В зависимости от группы товара. Пожалуйста уточняйте при заказе!

На всю продуктовую линейку наших товаров компания предоставляет гарантию. В случае наступления гарантийного случая стоимость неисправной детали полностью компенсируется.

Описание

Очисник для пластику Helpix Professional призначений для швидкого та ефективного очищення та відновлення кольору приладової панелі автомобіля, а також усіх деталей з пластику, гуми та вінілу всередині і ззовні авто. Надає поверхням свіжого вигляду та приємного аромату. Може використовуватися як для авто так і в домашніх та промислових умовах, для очищення пластику від пилу, жирових плям, відбитків. Очисник для пластику Helpix Professional глибоко проникає в структуру поверхні та ефективно розщеплює бруд. Аромат Лимона нейтралізує тютюнові та інші запахи. Володіє антистатичними властивостями. Завдяки спеціальному складу підходить для роботи як з твердими, так і з м’якими пластиками, які використовуються для оздоблення інтер’єру авто: підлокітників, сонцезахисних козирків, панелей дверей та ін. Завдяки якісним складовим, засіб для очистки пластику безпечний для здоров’я. Не викликає алергії та роздратування, запаморочення, головний біль. Не містить відбілювачів, силіконів, не пошкоджує структуру і колір поверхні. Засіб виготовлено з європейської сировини, яка затверджена міжнародними сертифікатами якості. Переваги засобу - очисник для пластику Helpix Professional: швидко та ефективно очищує і відновлює колір приладової панелі, а також всіх деталей з пластику, гуми і вінілу всередині і зовні авто. може використовуватися як для авто так і в домашніх та промислових умовах; володіє антистатичними властивостями; має приємний аромат, нейтралізує неприємні запахи; безпечний для здоров’я; не містить агресивних складових. Застосування: Перед кожним використанням збовтуйте вміст ємності. Нанести засіб на поверхню за допомогою м’якої поролонової губки, зачекати 2-3 хв, обробити поверхню м’якою щіткою або пензлем, тим самим дістаючи бруд з глибини рельєфних поверхонь. Видалити залишки засобу та бруду за допомогою вологої серветки з мікрофібри. При складних застарілих забрудненнях повторити процедуру. Дати поверхні просохнути. При щоденній експлуатації авто, рекомендуємо використовувати засіб 1 раз на 3 місяці. При очистці важкодоступних елементів рекомендуємо наносити засіб спочатку на щітку, задля запобігання потрапляння засобу в небажані місця (кнопки, монітори, чисті поверхні). Уникати висихання засобу. Склад: вода підготовлена, лимонна кислота, аніонн ПАР менш як 5%, розчинники, гліколі, консервант барвник, запашка. Застереження: Заборонено використовувати засіб під прямими сонячними променями, на гарячих поверхнях. Уникати висихання засобу. Зберігати в недоступному для дітей місці. Не зберігати біля відкритого вогню та опалювальних пристроїв. Не вживати як їжу. При потраплянні в очі промити великою кількістю води. Умови зберігання: засіб зберігати при температурі від +3 до +25 на відстані від джерел тепла, сонячних променів

Характеристики

  • Бренд: Helpix
  • Страна: Украина

Другие очистители для автомобиля бренда Helpix


Отзывы покупателей

🙁
К этому товару еще нет отзывов. Вы будете первым(ой).

Просмотренные товары