Вход / Регистрация

Please provide email address.
Please enter a password.
Please enter your full name.
Please provide a valid email address.
Please enter a password.
Please confirm password.

Or sign in via

Корзина

Ваша корзина пуста 😞

Антисиликон обезжириватель универсальный Ipa Cleaner Professional 1 л тригер

Код: 44767

133,23

В корзину
Купить в 1 клик
  • Самовывоз в городах Днепр и Чернигов
  • Нова пошта
  • Justin
  • Укр Почта
  • Диливери

Доставка бесплатная при стоимости заказа от 2000 грн. ( БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА НЕ РАСПРОСТРАНЯЕТСЯ НА КРУПНОГАБАРИТНЫЕ И КУЗОВНЫЕ ДЕТАЛИ )

  • При получении
  • Безналиный расчет
  • Онлайн-оплата картой Visa, Mastercard

Гарантийная политика CARWAY от 6 до 12 месяцев. В зависимости от группы товара. Пожалуйста уточняйте при заказе!

На всю продуктовую линейку наших товаров компания предоставляет гарантию. В случае наступления гарантийного случая стоимость неисправной детали полностью компенсируется.

Описание

Знежирювач Ipa Cleaner Professional 1 л Знежирювач Helpix Professional Ipa Cleaner застосовується для швидкого та ефективного знежирення поверхонь. Якісно видаляє силікон, масляні, жирові плями, залишки полірувальних паст, полімерні захисні покриття такі як віск, силант, глейз, рідкі полімери, плями від води. Може застосовуватися на лакофарбовому покритті авто, колісних дисках, склі, пластикових і гумових деталях. Підходить для підготовки автомобіля до нанесення захисних покриттів, забезпечує ідеальне зчеплення поверхні із захисним покриттям, що продовжує термін служби покриття. Засіб може використовуватись для інспекції лакофарбового покриття після полірування. Не містить шкідливих для здоров’я складових. Не залишає розводів, помутнінь, залишає прозору, чисту поверхню. При правильному використанні – безпечний для лакофарбових покриттів, пластику, гуми. Економний у використанні, має приємний арома Переваги засобу - знежирювач Helpix Professional Ipa Cleaner: швидко та ефективно знежирює поверхні; якісно видаляє силікон, масляні, жирові плями, залишки полірувальних паст, полімерні захисні покриття такі як віск, силант, глейз, рідкі полімери, плями від води; безпечний для ЛФП, пластику, гуми; економний у використання, має приємний запах; виготовлений з використанням сировини, затвердженої міжнародними сертифікатами якості. Застосування: Розпиліть невелику кількість засобу на серветку з мікрофібри, прямолінійними рухами обробіть поверхню до повного видалення засобу з поверхні. Склад: вода демінералізована, органічний розчинник, ароматизатор, барвник. Застереження: Заборонено використовувати засіб на прямих сонячних променях, на нагрітих поверхнях, не використовувати у їжу, при потраплянні у очі – промити великою кількістю води, звернутись до лікаря. Умови зберігання: засіб зберігати у недосяжному для дітей місці, подалі від відкритого полум’я, при температурі від 0 до 30 градусів. Застосування: Розпиліть невелику кількість засобу на серветку з мікрофібри, прямолінійними рухами обробіть поверхню до повного видалення засобу з поверхні. Склад: вода демінералізована, органічний розчинник, ароматизатор, барвник. Застереження: Заборонено використовувати засіб на прямих сонячних променях, на нагрітих поверхнях, не використовувати у їжу, при потраплянні у очі – промити великою кількістю води, звернутись до лікаря.

Характеристики

  • Бренд: Helpix
  • Страна: Украина

Другие очистители для автомобиля бренда Helpix


Отзывы покупателей

🙁
К этому товару еще нет отзывов. Вы будете первым(ой).

Просмотренные товары