Вход / Регистрация

Please provide email address.
Please enter a password.
Please enter your full name.
Please provide a valid email address.
Please enter a password.
Please confirm password.

Or sign in via

Корзина

Ваша корзина пуста 😞

Насос ножной двухцилиндровый 7 ATM 2х55х100 мм SPR 2806

Код: 47346

303,36

В корзину
Купить в 1 клик
  • Самовывоз в городах Днепр и Чернигов
  • Нова пошта
  • Justin
  • Укр Почта
  • Диливери

Доставка бесплатная при стоимости заказа от 2000 грн. ( БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА НЕ РАСПРОСТРАНЯЕТСЯ НА КРУПНОГАБАРИТНЫЕ И КУЗОВНЫЕ ДЕТАЛИ )

  • При получении
  • Безналиный расчет
  • Онлайн-оплата картой Visa, Mastercard

Гарантийная политика CARWAY от 6 до 12 месяцев. В зависимости от группы товара. Пожалуйста уточняйте при заказе!

На всю продуктовую линейку наших товаров компания предоставляет гарантию. В случае наступления гарантийного случая стоимость неисправной детали полностью компенсируется.

Описание

Ножний насос двоциліндровий, має металевий корпус, оснащений манометром для контролю за тиском повітря в шині. Характеристики: Виробник STEEL POWER Тип Ножні насоси Призначення автомобільні насоси Максимальний тиск 7 атм Кількість поршнів двопоршневі насоси Наявність манометра так Матеріал циліндра метал Розмір циліндра 55х100мм Робочий об'єм циліндра 480 см3 Довжина шланга 55 см ІНСТРУКЦІЯ З НАКАЧУВАННЯ ШИН 1. Встановіть колесо так, щоб ніпель був розташований якомога ближче до землі. 2. Встановіть насос на тверду, рівну, горизонтальну поверхню поряд з колесом. 3. Підіжміть педаль насосу і відведіть скобу-фіксатор, та дайте педалі піднятися. 4. Встановіть штуцер на ніпель колеса, та переконайтеся що немає витоку повітря. 5. Перевірте тиск за допомогою манометра. 6. Переконайтеся, що шланг насосу не перекручений, не натягнутий та не затиснутий між металевими елементами конструкції. 7. Плавними, впевненими рухами натискайте на педаль та накачуйте колесо до необхідного тиску. 8. Коли необхідний рівень тиску досягнутий, від’єднайте штуцер. 9. Закріпіть педаль насоса за допомогою скоби-фіксатора. УВАГА! Стежте за показниками манометра під час накачування. Не створюйте тиск в шині більше ніж рекомендований виробником транспортного засобу! ДОГЛЯД ТА ЗБЕРІГАННЯ 1. Підтримуйте чистоту насоса; 2. Після кожного використання очищуйте та протирайте зовнішню поверхню насоса сухою тканиною. 3. Періодично перевіряйте цілісність повітряного шлангу. 4. Якщо насос використовувався під дощем або у вологому середовищі, після використання ретельно протріть його сухою тканиною. ГАРАНТІЙНІ ЗОБОВ`ЯЗАННЯ Виробник гарантує справність виробу у разі дотримання усіх вимог, викладених в інструкції. Гарантійний термін експлуатації становить 24 місяці з дня продажу. Гарантія не розповсюджується на вироби: з механічними пошкодженнями; з ознаками втручання в конструкцію виробу; з ознаками дії агресивних речовин; з ознаками неправильної експлуатації, неправильного зберігання або транспортування; у випадку відсутності штампа організації-продавця, дати продажу і підпису. У випадку несправності, у разі дотримання усіх вимог, обмін (гарантійний ремонт) проводиться за місцем продажу

Характеристики

  • Бренд: Steel Power
  • Страна: Китай

Другие автомобильные насосы, компрессоры и манометры бренда Steel Power


Отзывы покупателей

🙁
К этому товару еще нет отзывов. Вы будете первым(ой).

Просмотренные товары