Вход / Регистрация

Please provide email address.
Please enter a password.
Please enter your full name.
Please provide a valid email address.
Please enter a password.
Please confirm password.

Or sign in via

Корзина

Ваша корзина пуста 😞

Жидкость в бачок омывателя (лето) концентрат море (100 мл) 4823075802852 Helpix

Код: 32377

30,02

В корзину
Купить в 1 клик
  • Самовывоз в городах Днепр и Чернигов
  • Нова пошта
  • Justin
  • Укр Почта
  • Диливери

Доставка бесплатная при стоимости заказа от 2000 грн. ( БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА НЕ РАСПРОСТРАНЯЕТСЯ НА КРУПНОГАБАРИТНЫЕ И КУЗОВНЫЕ ДЕТАЛИ )

  • При получении
  • Безналиный расчет
  • Онлайн-оплата картой Visa, Mastercard

Гарантийная политика CARWAY от 6 до 12 месяцев. В зависимости от группы товара. Пожалуйста уточняйте при заказе!

На всю продуктовую линейку наших товаров компания предоставляет гарантию. В случае наступления гарантийного случая стоимость неисправной детали полностью компенсируется.

Описание

Концентрат омивача скла літній Helpix Professional «Морська свіжість» застосовується для очистки скла та оптичних приладів автомобіля від бруду, пилу, залишків комах, дорожніх реагентів, жирових плям, відбитків пальців, нікотинових та гліцеринових плівок. Використовується після розведення, при температурі не нижчій 0°С. Завдяки якісним складовим є безпечним для здоров’я водія та пасажирів. Забезпечує безперебійну роботу склоочисників без розводів та слідів, ефективно долає різного роду забруднення. Не залишає відблисків на лобовому склі, гарантує якісну очистку, що безпосередньо впливає на безпеку дорожнього руху. Захищає гумки склоочисників та скло від абразивного зносу. Безпечний для лакофарбових покриттів, пластику, гуми. Запобігає засміченню та корозії оприскувальної системи. Економний у використанні, має приємний свіжий аромат. Засіб виготовлено з європейської сировини, яка затверджена міжнародними сертифікатами якості. Якість товару підтверджено Сертифікатом ISO 9001:2015. Переваги засобу: - безпечний для здоров’я водія та пасажирів; - ефективно долає різного роду забруднення; - не залишає відблисків на лобовому склі; - виготовлений з використанням сировини, затвердженої міжнародними сертифікатами якості. Застосування: Розвести концентрат демінералізованою (дистильованою) водою згідно пропорції: 100 мл концентрату = 6,66 л готового омивача. Готовий до використання розчин слід залити в бачок склоомивача. Корисні поради від ТМ «Helpix»: При розведенні концентрату необхідно спочатку залити у бачок склоомивача воду, а потім засіб, для попередження надмірного піноутворення. Склад: вода демінералізована, аніонні ПАР менш як 5%, антибактеріальна добавка, барвник, запашка. Застереження: зберігати в недосяжному для дітей місці. Не тримати біля відкритого вогню та опалювальних пристроїв. Не вживати як їжу. При потраплянні в очі промити великою кількістю води. Умови зберігання: засіб зберігати при температурі від 5°С до 35°С на відстані від джерел тепла, сонячних променів, атмосферних осадів.

Характеристики

  • Бренд: Helpix
  • Страна: Украина
  • Объем жидкости: 0.1

Другие жидкости для стеклоочистителя бренда Helpix


Отзывы покупателей

🙁
К этому товару еще нет отзывов. Вы будете первым(ой).

Просмотренные товары