Вход / Регистрация

Please provide email address.
Please enter a password.
Please enter your full name.
Please provide a valid email address.
Please enter a password.
Please confirm password.

Or sign in via

Корзина

Ваша корзина пуста 😞

Зарядное устройство импульсное Днепр Б 12V 6.5A 32-90А*час.

Код: 42201

1 025,56

Нет в наличии
  • Самовывоз в городах Днепр и Чернигов
  • Нова пошта
  • Justin
  • Укр Почта
  • Диливери

Доставка бесплатная при стоимости заказа от 2000 грн. ( БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА НЕ РАСПРОСТРАНЯЕТСЯ НА КРУПНОГАБАРИТНЫЕ И КУЗОВНЫЕ ДЕТАЛИ )

  • При получении
  • Безналиный расчет
  • Онлайн-оплата картой Visa, Mastercard

Гарантийная политика CARWAY от 6 до 12 месяцев. В зависимости от группы товара. Пожалуйста уточняйте при заказе!

На всю продуктовую линейку наших товаров компания предоставляет гарантию. В случае наступления гарантийного случая стоимость неисправной детали полностью компенсируется.

Описание

Зарядний пристрій Дніпро Б . Автоматичний мікропроцесорний зарядний пристрій для заряду, відновлення автомобільних акумуляторів 12В з імпульсним режимом заряду.З інтелектуальною системою діагностики, функцією памяті та відновленням акумулятора з мікропроцесорним керуванням. Підходить для зарядки вісіх типів кислоних акумуляторних батарей. Величина струму залежить від параметрів та стану акумуляторної батареї. Автомобільний зарядний пристрій Дніпро Б Автоматичний мікропроцесорний зарядний пристрій для заряду, відновлення автомобільних акумуляторів 12В з імпульсним режимом заряду.З інтелектуальною системою діагностики, функцією пам’яті та відновленням акумулятора з мікропроцесорним керуванням. Особливістю даного пристрою є його високотехнологічна начинка в міні-корпусі з підвищеною міцністю та простотою використання. Дисплей на з/п відображає у процентному співвіднощшенні, який процент заряду взяв на себе АКБ, який вольтаж подається на АКБ. Своїм маленьким розміром та вагою, з/п можно постїйно возити в автомобілі для экстрених випадків (у даному випадку це дуже зручно та комфортно для покупця). Підходить для зарядки вісіх типів кислоних акумуляторних батарей. Величина струму залежить від параметрів та стану акумуляторної батареї. Характеристики Зарядное устройство Днепр Б Тип пристрою: Мікропроцесорний з інтелектуальним підбором струму та напруги Тип акумуляторів: Свинцево-кислонті, AGM, GEL Напруга живлення: 220-240В 50Гц Регулювання струму: автоматичне Ємність батарей: від 32 до 90 А/год Напруга:12-13,8В Струм заряду: 0,2А – 6,5А Тип струму заряду: Постійний, імпульсний. Габаритні розміри: (ШхВхД): 150х105х60 мм Вага:0,4 кг. Особливості: Встроєний дисплей Корпус виконано з АБС вогнестійкого пластику Мікропроцесорне керування

Характеристики

  • Бренд: EuroSport
  • Страна: Украина

Другие автомобильные пуско-зарядные устройства бренда EuroSport


Отзывы покупателей

🙁
К этому товару еще нет отзывов. Вы будете первым(ой).

Просмотренные товары