Вход / Регистрация

Please provide email address.
Please enter a password.
Please enter your full name.
Please provide a valid email address.
Please enter a password.
Please confirm password.

Or sign in via

Корзина

Ваша корзина пуста 😞

Смазка жидкий ключ Helpix в аэрозольной упаковке 200 мл

Код: 45909

104,90

Нет в наличии
  • Самовывоз в городах Днепр и Чернигов
  • Нова пошта
  • Justin
  • Укр Почта
  • Диливери

Доставка бесплатная при стоимости заказа от 2000 грн. ( БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА НЕ РАСПРОСТРАНЯЕТСЯ НА КРУПНОГАБАРИТНЫЕ И КУЗОВНЫЕ ДЕТАЛИ )

  • При получении
  • Безналиный расчет
  • Онлайн-оплата картой Visa, Mastercard

Гарантийная политика CARWAY от 6 до 12 месяцев. В зависимости от группы товара. Пожалуйста уточняйте при заказе!

На всю продуктовую линейку наших товаров компания предоставляет гарантию. В случае наступления гарантийного случая стоимость неисправной детали полностью компенсируется.

Описание

Мастило Helpix Professional «Рідкий ключ» використовується для швидкого та ефективного роз’єднання заіржавілих, заклинених або примерзлих різьбових та циліндричних з’єднань. Дозволяє швидко і без пошкоджень роз’єднати залиплі вузли будь-яких типів складання, полегшує монтаж і демонтаж: роз’єднує заіржавілі болти, гайки, гвинти, фітинги тощо. Може використовуватися як в авто, так і в побуті, для зовнішніх і внутрішніх робіт. Високопроникаюче мастило Helpix Professional очищає і підтримує робочий стан системи ланцюгів автомобіля, підшипників, роликів, деталей зброї, а також дверних петель і замків. Усуває скрипи в дверних петлях і різних з’єднаннях, зупиняє процеси корозії. Спеціальна насадка полегшує роботу у важкодоступних місцях. Переваги засобу - мастило Helpix Professional «Рідкий ключ»: очищає, змащує і забезпечує надійний захист від корозії.; проникає у вузькі важкодоступні місця завдяки потужному розпилюванню; нейтральний до лакофарбових покриттів, пластику, дерева, гуми; утворює на поверхні металу захисну плівку, запобігає появі іржі; змащує поверхні, зменшує тертя і спрацювання; розчиняє іржу і накип, видаляє сліди забруднень; витісняє вологу, усуває рипіння, запобігає замерзанню; не випаровується; має високу проникаючу дію. Спосіб застосування: Перед кожним використанням збовтуйте вміст ємності. Обробіть поверхню або механізм невеликою кількістю засобу. Максимальний ефект гарантовано за умови щільного контакту речовини з поверхнею протягом 2-3 хв. При потребі повторіть процедуру. Роз’єднуючи надто іржаві, давно окиснені й заклинені з’єднання, кріплення, вузли доречно нанести засіб двічі з проміжком 3-5 хв і перейти до демонтажу. Склад: мастило мінеральне, дистиляти нафти, дисульфід молібдена, пропан, бутан. Запобіжні заходи: Балон під тиском! Вогненебезпечно! Не допускати попадання прямих сонячних променів і нагрівання понад +50°С. Не розпорошувати поблизу відкритого вогню і розпечених поверхонь. При використанні не курити. Застосовувати у добре провітрюваному приміщенні. Не допускати потрапляння в органи дихання та очі! Зберігати в місцях не доступних для дітей! Не відкривати і не спалювати балон після використання. Зберігати при температурі від -5°С до +35°С.

Характеристики

  • Бренд: Helpix
  • Страна: Украина

Отзывы покупателей

🙁
К этому товару еще нет отзывов. Вы будете первым(ой).

Просмотренные товары