Вход / Регистрация

Please provide email address.
Please enter a password.
Please enter your full name.
Please provide a valid email address.
Please enter a password.
Please confirm password.

Or sign in via

Корзина

Ваша корзина пуста 😞

Смазка для подшипников Mobilgrease XHP 222 0,39 кг

Код: 45589

180,34

В корзину
Купить в 1 клик
  • Самовывоз в городах Днепр и Чернигов
  • Нова пошта
  • Justin
  • Укр Почта
  • Диливери

Доставка бесплатная при стоимости заказа от 2000 грн. ( БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА НЕ РАСПРОСТРАНЯЕТСЯ НА КРУПНОГАБАРИТНЫЕ И КУЗОВНЫЕ ДЕТАЛИ )

  • При получении
  • Безналиный расчет
  • Онлайн-оплата картой Visa, Mastercard

Гарантийная политика CARWAY от 6 до 12 месяцев. В зависимости от группы товара. Пожалуйста уточняйте при заказе!

На всю продуктовую линейку наших товаров компания предоставляет гарантию. В случае наступления гарантийного случая стоимость неисправной детали полностью компенсируется.

Описание

Індустріальне мастило Mobilgrease XHP: Продукція сімейства Mobilgrease XHP - це високоякісні змазки на основі літієвого комплексу, створені для різних умов експлуатації. Розробникам поставлено завдання створити сімейство пластичних змазок на основі літієвого комплексу, виробляних за останньою патентованою технологією, які відповідали б останнім вимогам виробників обладнання і за своїми властивостями перевершували традиційні продукти. Mobilgrease XHP виробляються на основі високоякісних пафінозних базових олив і призначені забезпечувати виняткові високотемпературні експлуатаційні характеристики, гарну адгезію, структурну стабільність і стійкість до вимивання. Ці змазки мають високий рівень хімічної стабільності і забезпечують надійний захист від корозії. Характерною особливістю змазок є висока температура краплепадіння і максимальна робоча температура вузла до 175 °C. Сімейство змазок Mobilgrease XHP виробляється 1.5 і 2 класів за NLGI з використанням базових олив з в'язкістю ISO VG 220 і ISO VG 460. Сімейство змазок Mobilgrease XHP спеціально розроблено для широкого спектру застосувань, включаючи промисловість, автомобільну промисловість, будівництво та морський транспорт. Завдяки високим експлуатаційним характеристикам змазки Mobilgrease XHP є ідеальним вибором для різних умов експлуатації, включаючи високі температури, вимивання водою, великі навантаження та збільшені інтервали заміни змазки. Застосування: Сімейство пластичних змазок Mobilgrease XHP використовується в широкому спектрі промислового, автомобільного, будівельного та морського застосування. Mobilgrease XHP 222 рекомендується для промислового та автомобільного застосування в антифрикційних підшипниках, компонентах шасі, крестовинах карданів, кульових з'єднаннях та підшипниках вузлів автомобілів з дисковими гальмами. Продукт знаходить практичне використання в легкових і комерційних автомобілях, таксопарках і сільськогосподарському обладнанні, а також рекомендується до застосування в суднових механізмах, паперодрукованих машинах, гірничій промисловості та на цукрових заводах. Mobilgrease XHP 461 рекомендується для гірничодобувного та будівельного обладнання, паперодрукованих машин, металургії та інших областей використання, де потрібний захист від великих навантажень. Особливості та переваги: Сімейство пластичних змазок Mobilgrease XHP займає провідну позицію серед продуктів серії Mobilgrease. Змазки Mobilgrease XHP здобули світову репутацію передових продуктів з найвищими експлуатаційними характеристиками. Це одне з останніх поколінь продуктів, розроблених нашими інженерами, успішно пройшли випробування у різних виробників обладнання. Ключовим фактором, який забезпечує виняткову адгезію та високу температуру краплепадіння Mobilgrease XHP, є передова технологія

Характеристики

  • Бренд: MOBIL
  • Страна: США

Отзывы покупателей

🙁
К этому товару еще нет отзывов. Вы будете первым(ой).

Просмотренные товары