Вход / Регистрация

Please provide email address.
Please enter a password.
Please enter your full name.
Please provide a valid email address.
Please enter a password.
Please confirm password.

Or sign in via

Корзина

Ваша корзина пуста 😞

Масло трансмиссион. ATF Multi-Vehicle (4 л)

Код: 45581

1 136,02

Нет в наличии
  • Самовывоз в городах Днепр и Чернигов
  • Нова пошта
  • Justin
  • Укр Почта
  • Диливери

Доставка бесплатная при стоимости заказа от 2000 грн. ( БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА НЕ РАСПРОСТРАНЯЕТСЯ НА КРУПНОГАБАРИТНЫЕ И КУЗОВНЫЕ ДЕТАЛИ )

  • При получении
  • Безналиный расчет
  • Онлайн-оплата картой Visa, Mastercard

Гарантийная политика CARWAY от 6 до 12 месяцев. В зависимости от группы товара. Пожалуйста уточняйте при заказе!

На всю продуктовую линейку наших товаров компания предоставляет гарантию. В случае наступления гарантийного случая стоимость неисправной детали полностью компенсируется.

Описание

Mobil ATF Multi-Vehicle - це високоякісна повністю синтетична рідина, виготовлена з спеціально відібраних високоякісних синтетичних базових олив з сучасною системою присадок, призначена для обслуговування автоматичних коробок передач автомобілів європейських, американських і азіатських виробників. Універсальність застосування надає додаткові переваги підприємствам, які прагнуть забезпечити оптимальне обслуговування клієнтів, одночасно спрощуючи роботу та управління виробництвом. Особливості та переваги Mobil ATF Multi-Vehicle: Повністю синтетична рідина, затверджена та ліцензована GM. Ефективний захист зубчастих передач та підшипників трансмісії від зносу, ржавіння та корозії, зберігаючи термін служби трансмісії. Стабільні оптимізовані фрикційні характеристики сприяють безшумному та плавному перемиканню передач протягом всього терміну експлуатації автомобіля. Текучість при низьких температурах та висока робоча температура дозволяють експлуатацію при будь-яких погодних умовах. Висока ефективність стійкості до окислення, утворення шламу та відкладень сприяє тривалому терміну служби рідини. Обмеження витрати масла, пов'язаної з витоками, завдяки ефективному піногасінню та сумісності з ущільнюючими матеріалами. Застосування: ExxonMobil рекомендує Mobil ATF Multi-Vehicle для обслуговування широкого спектру 6- та 8-ступінчатих автоматичних трансмісій. До них входять трансмісії Acura, Audi, BMW, Chrysler, Citro?n, Fiat, Ford, GM, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, KIA, Land Rover, Mazda, Mini Cooper, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Porsche, Renault, Saab, Subaru, Suzuki, Toyota, Volvo, Volkswagen... Mobil ATF Multi-Vehicle забезпечує збереження гарантії для автомобілів GM, де потрібна рідина DEXRON®-VI, оскільки вона повністю відповідає строгим вимогам GM щодо рідини DEXRON®-VI для сучасних трансмісій, або навіть перевершує їх. Вона також придатна для використання в тих випадках, коли вимагається рівень DEXRON®-III або DEXRON®-II.

Характеристики

  • Бренд: MOBIL
  • Страна: США

Другие тормозные жидкости бренда MOBIL


Отзывы покупателей

🙁
К этому товару еще нет отзывов. Вы будете первым(ой).

Просмотренные товары