Вход / Регистрация

Please provide email address.
Please enter a password.
Please enter your full name.
Please provide a valid email address.
Please enter a password.
Please confirm password.

Or sign in via

Корзина

Ваша корзина пуста 😞

Масло моторное дизель 20W50 (4л) Kross

Код: 43371

584,39

В корзину
Купить в 1 клик
  • Самовывоз в городах Днепр и Чернигов
  • Нова пошта
  • Justin
  • Укр Почта
  • Диливери

Доставка бесплатная при стоимости заказа от 2000 грн. ( БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА НЕ РАСПРОСТРАНЯЕТСЯ НА КРУПНОГАБАРИТНЫЕ И КУЗОВНЫЕ ДЕТАЛИ )

  • При получении
  • Безналиный расчет
  • Онлайн-оплата картой Visa, Mastercard

Гарантийная политика CARWAY от 6 до 12 месяцев. В зависимости от группы товара. Пожалуйста уточняйте при заказе!

На всю продуктовую линейку наших товаров компания предоставляет гарантию. В случае наступления гарантийного случая стоимость неисправной детали полностью компенсируется.

Описание

Масло моторное дизель 20W50 (4л) Kross 20W50 — високоефективна олива для важких дизельних двигунів, розроблена для забезпечення покращеного захисту в повному діапазоні тисків і температур, що зустрічаються в сучасних двигунах. Створено на основі ретельно відібраних базових масел високої чистоти та вдосконаленого пакету присадок які забезпечують винятковий захист від зношування та утворення відкладень. Підходить для багато важких дизельних двигунів, без турбонаддуву та з турбонаддувом, для використання на дорозі та поза нею. Широкий асортимент дизельних двигунів з турбонаддувом і без нього, які вимагають характеристик API CF-4 і відповідають стандарту викидів Euro 4.Підходить для двигунів з пристроями доочистки вихлопних газів (EGR, SCR). Не застосовується для двигунів, оснащених дизельними сажовими фільтрами (DPF).Надпотужні дизельні двигуни європейських, американських і японських виробників комерційних автомобілів, автобусів, вантажівок.Позашляхове застосування, включаючи сільськогосподарську, будівельну, шахтну техніку. ОСОБЛИВОСТІЗапас та утримання TBN: висока здатність нейтралізувати кислоту забезпечує чудовий захист від корозії на всьому протязі зливу масла у регіонах з високим вмістом сірки в паливіПокращена стійкість до окислення: стабільність роботи протягом усього інтервалу заміниВисокостабільні модифікатори в'язкості: стійкість до руйнування за різних умов експлуатації для продовження терміну служби двигунаВисокі мийні властивості: контроль утворення високотемпературних відкладень для зменшення витрат на обслуговуванняЗахист від зносу: чудова продуктивність як при низьких, так і при високих температурах API CI-4/SLAPI CG-4 API CH-4ACEA A3/B4-10ACEA E7-08 Issue 2CUMMINS CES 20076, CES 20077, CES 20078 JASO DH-1 DEUTZ DQC-III-10 CUMMINS CES 20078 GLOBAL DHD-1 MACK EO-M PLUS, MACK EO-N PLUS CATERPILLAR ECF-1a, ECF-2 MTU Oil Category 2 MB 228.3, MB 229.1 RENAULT RLD, RENAULT RLD-2 ALLISON C4 VOLVO VDS-3 MAN M3275-1 DETROIT DIESEL DFS 93K215

Характеристики

  • Бренд: Kross
  • Страна: Турция
  • Объем жидкости: 4

Другие тормозные жидкости бренда Kross


Отзывы покупателей

🙁
К этому товару еще нет отзывов. Вы будете первым(ой).

Просмотренные товары