Вход / Регистрация

Please provide email address.
Please enter a password.
Please enter your full name.
Please provide a valid email address.
Please enter a password.
Please confirm password.

Or sign in via

Корзина

Ваша корзина пуста 😞

Клей эпоксидный прозр.универ.35г 2-комп.(шприц) CL-300 Zollex

Код: 38729

80,37

В корзину
Купить в 1 клик
  • Самовывоз в городах Днепр и Чернигов
  • Нова пошта
  • Justin
  • Укр Почта
  • Диливери

Доставка бесплатная при стоимости заказа от 2000 грн. ( БЕСПЛАТНАЯ ДОСТАВКА НЕ РАСПРОСТРАНЯЕТСЯ НА КРУПНОГАБАРИТНЫЕ И КУЗОВНЫЕ ДЕТАЛИ )

  • При получении
  • Безналиный расчет
  • Онлайн-оплата картой Visa, Mastercard

Гарантийная политика CARWAY от 6 до 12 месяцев. В зависимости от группы товара. Пожалуйста уточняйте при заказе!

На всю продуктовую линейку наших товаров компания предоставляет гарантию. В случае наступления гарантийного случая стоимость неисправной детали полностью компенсируется.

Описание

Епоксидний клей (універсальний) Двокомпонентний епоксидний клей з наповнювачем є високополімерним продуктом, який складається зі смоли і затверджувача. Головним допоміжним компонентом клею с епоксидна смола. Епоксидний клей Zollex має високу клейку здатність до більшості матеріалів (скло, кераміка, порцеляна, дерево, сталь, алюміній, оргскло і більшість пластмас). Має високу стійкість до впливу води, мастил, антифризу і більшості розчинників. Через відсутність сталевого наповнювача може використовуватися в якості електроізоляційного матеріалу. Після висихання має високу міцність з'єднання (250 кг /см 2) і термостійкість від -55°С до + 150°С. Час схоплювання речовини - 5 хв, час затвердіння 30 хв і час повної полімеризації - 12 год. Колір епоксидного клею після змішування двох компонентів - прозорий. Призначений для використання в автомобілі та побуті. Рекомендації до застосування: 1. Попередньо очистіть від забруднень і знежиріть поверхні, що будуть склеюватися. Для досягнення кращого результату поверхню обробіть наждачним папером. 2. Зріжте кінці насадок ножем або ножицями на подвійному шприці. 3. Рівномірну кількість двох компонентів ретельно змішайте між собою у спеціальній ванні, яка входить до комплекту, після чого можете нанести суміш на поверхню. Для рівномірного нанесення використовуйте шпатель. 4. Нанесіть її на обидві поверхні, що склеюються. 5. Стисніть їх і зафіксуйте за допомогою скотча, мотузки або вантажу. Суміш починає схоплюватися після 5 хв. Необхідно працювати при температурі не нижче за + 15°С. при температурі нижче за +5° С епоксидний клей затвердівати не буде.

Характеристики

  • Бренд: Zollex
  • Страна: EU

Другие герметики, клей бренда Zollex


Отзывы покупателей

🙁
К этому товару еще нет отзывов. Вы будете первым(ой).

Просмотренные товары